Кредит на карту банка в Україні: що необхідно знати?

◷ 16 Июня 2023 15:20

Кредит на карту банка в Україні: що необхідно знати?

Споживче кредитування сьогодні переживає черговий сплеск популярності. Причини зрозумілі – населення країни збідніло внаслідок війни, при цьому необхідність витрачати гроші на нормальне життя нікуди не поділась. Але слід зауважити, що позики беруть не лише нужденні. Кредит – одна з основ життя сучасного світу. Гроші в борг отримують не лише звичайні люди, а й великий бізнес. Питання лише – кому, на що і в якому обсязі потрібні позикові кошти.

Коли і кому потрібен кредит?

Більшість бере кредит лише у крайньому випадку, коли потрібні гроші на вирішення термінових питань та розв’язання проблем (лікування, навчання, погашення кредиту), а необхідної суми не вистачає.

Багато хто потребує грошей в борг на звичайні життєві потреби (придбання побутової техніки, проведення ремонту, купівля одягу тощо). Також не забуваємо про підприємницьку діяльність (дуже часто для повноцінного стартапу не вистачає коштів, звідси необхідність взяти кредит на розвиток бізнесу).

В будь-якому випадку, кожен в Україні має можливість отримати позику відповідно до своїх потреб. Якщо у вас серйозні плани (потрібна чимала сума), краще за все звертатися до банку або ломбарду. У випадку, коли потрібен споживчий кредит на суму до 30 тис. грн., рекомендуємо скористатися послугами МФО.

Хорошим прикладом сучасного мікрокредиту є ресурс https://finx.com.ua/kredit-onlayn-na-kartu-privatbanka, де можна взяти кредит на карту Приватбанку без перевірок кредитної історії та платоспроможності позичальника.

На яких умовах МФО видають мікрокредити?

Мікропозика від МФО – це фінансова послуга, яка полягає у видачі кредиту на мінімальних умовах. Також це здебільшого онлайн-послуга, оскільки заявку на отримання кредиту можна оформити через Інтернет. І це справді дуже зручно.

Для оформлення мікрокредиту необхідно:

  • мати при собі український паспорт, а також ІПН;
  • бути повнолітнім (від 18 років) + є деякі обмеження для людей літнього віку;
  • володіти карткою будь-якого українського банку;
  • не мати судимостей.

Іншими словами, претендувати на отримання позики можуть не лише позичальники з хорошим рівнем забезпечення.

Мікрокредит можуть оформити ті, кому зазвичай відмовляють банки, а саме – військовослужбовці, пенсіонери, студенти та громадяни, які не можуть надати довідку про доходи (домогосподарки, безробітні, неоформлені офіційно працівники).

Навіть якщо у вас погана кредитна історія, МФО не відмовляють з цього приводу. Відмова може бути у випадку, якщо клієнт надав недостовірні дані про себе. Це також є приводом для внесення позичальника до «чорного списку».